Sacepums šveiciešu gaumē
750 g kartupeļu
2 nelieli sīpoli
4 ēdamkarotes cūku tauku
malti melnie pipari, sals
Kartupeļus rūpīgi nomazgā, liek ūdenī un vāra 15 – 20 minūtes, līdz tie gandrīz gatavi. Nokāš, nomizo un atstāj, lai atdziest.
Nomizo sīpolus un sasmalcina. Pannā izkausē taukus, pieber sīpolus un apcep. Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves, liek pannā, pārkaisa ar sāli un pipariem, cep, līdz kartupeļi kļūst zeltaini. kartupeļus pannā viegli piespiež. Kad tie apcepušies, apgriež uz otru pusi un arī viegli piespiež. Pasniedz ar krējumu, ar lapu salātiem vai kā piedevu gaļas ēdienam.
2 nelieli sīpoli
4 ēdamkarotes cūku tauku
malti melnie pipari, sals
Kartupeļus rūpīgi nomazgā, liek ūdenī un vāra 15 – 20 minūtes, līdz tie gandrīz gatavi. Nokāš, nomizo un atstāj, lai atdziest.
Nomizo sīpolus un sasmalcina. Pannā izkausē taukus, pieber sīpolus un apcep. Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves, liek pannā, pārkaisa ar sāli un pipariem, cep, līdz kartupeļi kļūst zeltaini. kartupeļus pannā viegli piespiež. Kad tie apcepušies, apgriež uz otru pusi un arī viegli piespiež. Pasniedz ar krējumu, ar lapu salātiem vai kā piedevu gaļas ēdienam.
Nav komentāru: