Ķirbji citronu sulā ar putukrējumu
600 g ķirbju, 6 ēdamkarotes citrona sulas (vai cidoniju), 6 ēdamkarotes cukura, 1 glaze auzu pārslu, 1 ēdamkarote sviesta, 300 g saldā krējuma (35%), 5 tējkarotes cukura
Auzu pārslas samaisa ar cukuru un apgrauzdē sviestā, atdzesē. Ķirbi sarīvē skaidiņās, iemaisa citrona sulu, cukuru, ļauj 30 minūtes ievilkties. saldo krējumu saputo, pievienojot cukuru.
Saldā ēdiena porciju traukos liek ķirbju masu, pārliek putukrējumu, pārkaisa ar auzu pārslām.
Auzu pārslas samaisa ar cukuru un apgrauzdē sviestā, atdzesē. Ķirbi sarīvē skaidiņās, iemaisa citrona sulu, cukuru, ļauj 30 minūtes ievilkties. saldo krējumu saputo, pievienojot cukuru.
Saldā ēdiena porciju traukos liek ķirbju masu, pārliek putukrējumu, pārkaisa ar auzu pārslām.
Nav komentāru: