Derīgi padomi
Kartupeļi
Garoza
Ēdienu receptes
Header Ads
Brokastis
Zupas
Pamatēdieni
Salāti
Deserti
Uzkodas
Zivju ēdieni
Gaļas ēdieni
Konservēšana
Dzērieni
Home
Salāti
Burkānu salāti ar riekstiem
Burkānu salāti ar riekstiem
300 g nevārītu rīvētu burkānu, 100 g riekstu kodoliņu, nedaudz sāls, majonēze.
Visu rūpīgi samaisa.
Burkānu salāti ar riekstiem
Reviewed by
Go4
on
16:40
Rating:
5
Nav komentāru:
Abonēt:
Ziņas komentāri ( Atom )
Labels
Alkoholiskie dzērieni
Apelsīnu želeja
Asins desa
āboli
Ābolu kūka
Baklažāni
Baklažānu ikri
banāni
Biezpiena rulete
Biezputra
Borščs
Brinza
Brokastis
Buberts
burkānu
Burkānu salāti
Cepta karpa
Cepta vista
Cepta zivs
Cepumi
cūkgaļa
Dateles
Dārzeņi
Derīgi padomi
Desa
Deserti
Diedzēti graudi
Dzeja
Dzērieni
dzērvenes
Gaļa
Gaļas ēdieni
gaļas lodītes
Graudi
Gurķi
heks
Jūras veltes
Kafijas kūka
Kalmāri
Karaša
karpa
Kartupeļi
Kartupeļu ēdieni
kāļi
Kāposti
Kefīrs
Kēksiņi
Kliņģeris
Kokteilis
Kompots
Konditoreja
Konservēšana
Konservi
Kotletes
Kulinārijas noslēpumi
kūka
kūpināta menca
Kviešu milti
Ķirbis
ķirbji
Ķirbju ēdieni
Ķīselis
laša pastēte
maize
Manna
Marinādes
Marinēti ķirbji
Medus
Mencas fileja
mērce
Mērces
Omlete
Pamatēdieni
Pankūkas
pastēte
Pīrāgi
Pīrāgs
Plūmes
Pudiņš
Putra
Putraimu desa
rabarberi
rasoļņiks
Rauga nūjiņas
receptes
reņģes
reņģu zupa
Rīsu biezputra
Rulete
Rupjmaize
rutki
sacepums
Salāti
Saldie ēdieni
Selerijas
Seleriju salāti
Sēņu kaviārs
siera
siļķes
sīpoli
Sīpolu salāti
Skābmaize
Skābputra
Smūtijs
soļanka
sudrabotais heks
Tautas ticējumi
tomāti
Tomātu ēdieni
Uzkodas
Vafeles
Virtuļi
vistas cepetis
Vīriešu zapte
zivis
Zivju ēdieni
Zivju konservi
zivs fileja
zivs šnicele
Zivs veltnīši
Zupas
Želatīns
Želeja
Popular post
Marinēti ķirbji ar citronskābi
800 g ķirbju. Marinādei litrs ūdens, 400 – 500 g cukura (oriģinālajā receptē 600 – 800 g, bet par saldu sanāk), 5 – 8 smaržīgie pipari, 15 ...
Cepta marinētas zivs šnicele
Marinādei: 1 litrs ūdens, 2 ēd. karotes sāls, 1 ēd. karote cukura, viena deserta karote etiķa esences. Jebkurai jūras zivij, izturot to m...
Vārīta karpa ar olām un lokiem
Notīrītu, izķidātu karpu vāra veselu (ar visu galvu) lielā traukā ar garšaugu piedevām – sīpolu, pipariem, laurlapām, pētersīļiem, dillēm g...
Tautas ticējumi un paražas par maizi
🍞 Jezuītu kolēģijas 1606. gada protokolā minēts, ka Rēzeknes un Ludzas apvidus iedzīvotāji ziedojuši dieviem lielu maizes kukuli čūskas...
Kāļu receptes
Kāļu salāti 1 . Kāli sarīvē skaidiņās, pievieno skaidiņās sarīvētu burkānu, rutku vai mārrutkus, sīki sagrieztus sīpolus, zaļumus, ķim...
Ja ēdienkartē zivs
🐟 Saldētas zivis atkausē istabas temperatūrā. Iekšas izņem, pirms zivs pilnīgi atkusi. Sālītas zivis mērcē aukstā ūdenī (ūdenim jābūt...
Ēdieni no kalmāriem
Ēdieni no kalmāriem ir ļoti ātri un viegli pagatavojami. Jāiegaumē, ka, lai tos notīrītu, t. i., atbrīvotu no sārtās plēves, tie piecas min...
Kā šķīdināt želatīnu
Parasti veikalos nopērkams želatīna pulveris. Bet var izmantot arī želatīna plāksnes (1 paciņai atbilst 4 plāksnes). Plāksnes mīkstina auks...
Putraimu desas pēc senas receptes
Putraimu desas gatavoja Kūču vakarā svētku mielastam. Katlā izvārīja miežu putru, to lēja lielā bļodā, klāt cūkas asinis, ūdeni, vēl smalki...
Karaša
Dažkārt, kad cep rupjmaizi, izcep arī rupju miežu miltu karašiņas. Lielā māla bļodā ielej litru ūdens, gan vēlamāks piens. Klāt palēnām ...
Popular
Marinēti ķirbji ar citronskābi
800 g ķirbju. Marinādei litrs ūdens, 400 – 500 g cukura (oriģinālajā receptē 600 – 800 g, bet par saldu sanāk), 5 – 8 smaržīgie pipari, 15 ...
Cepta marinētas zivs šnicele
Marinādei: 1 litrs ūdens, 2 ēd. karotes sāls, 1 ēd. karote cukura, viena deserta karote etiķa esences. Jebkurai jūras zivij, izturot to m...
Vārīta karpa ar olām un lokiem
Notīrītu, izķidātu karpu vāra veselu (ar visu galvu) lielā traukā ar garšaugu piedevām – sīpolu, pipariem, laurlapām, pētersīļiem, dillēm g...
Tautas ticējumi un paražas par maizi
🍞 Jezuītu kolēģijas 1606. gada protokolā minēts, ka Rēzeknes un Ludzas apvidus iedzīvotāji ziedojuši dieviem lielu maizes kukuli čūskas...
Kāļu receptes
Kāļu salāti 1 . Kāli sarīvē skaidiņās, pievieno skaidiņās sarīvētu burkānu, rutku vai mārrutkus, sīki sagrieztus sīpolus, zaļumus, ķim...
Ja ēdienkartē zivs
🐟 Saldētas zivis atkausē istabas temperatūrā. Iekšas izņem, pirms zivs pilnīgi atkusi. Sālītas zivis mērcē aukstā ūdenī (ūdenim jābūt...
Ēdieni no kalmāriem
Ēdieni no kalmāriem ir ļoti ātri un viegli pagatavojami. Jāiegaumē, ka, lai tos notīrītu, t. i., atbrīvotu no sārtās plēves, tie piecas min...
Kā šķīdināt želatīnu
Parasti veikalos nopērkams želatīna pulveris. Bet var izmantot arī želatīna plāksnes (1 paciņai atbilst 4 plāksnes). Plāksnes mīkstina auks...
Putraimu desas pēc senas receptes
Putraimu desas gatavoja Kūču vakarā svētku mielastam. Katlā izvārīja miežu putru, to lēja lielā bļodā, klāt cūkas asinis, ūdeni, vēl smalki...
Karaša
Dažkārt, kad cep rupjmaizi, izcep arī rupju miežu miltu karašiņas. Lielā māla bļodā ielej litru ūdens, gan vēlamāks piens. Klāt palēnām ...
Categories
Brokastis
(3)
Cepumi
(3)
Dārzeņi
(2)
Derīgi padomi
(1)
Deserti
(14)
Dzērieni
(5)
Gaļas ēdieni
(7)
Jūras veltes
(2)
Kartupeļu ēdieni
(3)
Konditoreja
(12)
Konservēšana
(4)
Marinādes
(1)
Mērces
(2)
Omlete
(1)
Pamatēdieni
(4)
Pankūkas
(2)
Salāti
(18)
Uzkodas
(3)
Zivju ēdieni
(13)
Zupas
(5)
Blog Archive
►
2019
(2)
►
februāris
(2)
►
2018
(71)
►
decembris
(3)
►
maijs
(3)
►
aprīlis
(1)
►
marts
(7)
►
februāris
(57)
▼
2017
(28)
▼
augusts
(7)
Asā Vīriešu zapte
Marinēta brinza (Vācija)
Marinēti dārzeņu salāti
Gūriešu kāposti (Gruzija)
Salāti "Mimoza"
Austriešu salāti
Burkānu salāti ar riekstiem
►
jūlijs
(7)
►
maijs
(2)
►
aprīlis
(2)
►
marts
(1)
►
februāris
(8)
►
janvāris
(1)
►
2016
(7)
►
decembris
(5)
►
februāris
(2)
Nodrošina
Blogger
.
Nav komentāru: