Marinādē sautēta gaļa
1 – 1,2 kilogrami gaļas,
3 ēdamkarotes medus,
2 ēdamkarotes etiķa,
ēdamkarote saberzta ķiploka,
5 – 6 ēdamkarotes augu eļļas.
Medu, etiķi, ķiplokus, eļļu un kociņus rūpīgi sajauc. Gaļu sagriež šķēlītēs, liek traukā un pārlej ar sagatavoto marinādi. Patur 4 stundas istabas temperatūrā vai ieliek pa nakti ledusskapī. Tai pašā marinādē gaļu sautē mīkstu, tad no mērces izņem un no abām pusēm vēl apcep.
3 ēdamkarotes medus,
2 ēdamkarotes etiķa,
ēdamkarote saberzta ķiploka,
5 – 6 ēdamkarotes augu eļļas.
Medu, etiķi, ķiplokus, eļļu un kociņus rūpīgi sajauc. Gaļu sagriež šķēlītēs, liek traukā un pārlej ar sagatavoto marinādi. Patur 4 stundas istabas temperatūrā vai ieliek pa nakti ledusskapī. Tai pašā marinādē gaļu sautē mīkstu, tad no mērces izņem un no abām pusēm vēl apcep.
Nav komentāru: