Header Ads

Salāti, kas vairo skaistumu


Franču recepte

2 ēdamkarotes auzu pārslu, 6 ēdamkarotes auksta vārīta ūdens, 3 ēdamkarotes auksta vārīta piena, 1 tējkarote cukura, 1 liels ābols, 1 citrona sula.

Pārslas aplej ar ūdeni un uz stundu atstāj. Pēc tam pievieno pienu, cukuru un rupji sarīvētu nemizotu ābolu. Pievieno citrona sulu.

Salāti palīdz uzlabot ādu, mati kļūst elastīgi un kupli. Lai par to pārliecinātos, šādi salāti jāēd vismaz mēnesi. Brīnuma te nekāda nav, vienkārši salātos ir daudz minerālvielu, B grupas vitamīnu un organisko skābju (pārslās), kā arī C vitamīna (citronā, ābolā). Nevārītās pārslas ļoti veicina arī zarnu darbību. Šādus salātus vislabāk ēst vakariņās vai brokastīs.


Amerikāņu recepte

5 karotes auzu pārslu, 5 karotes karsta vārīta ūdens, 1 karote piena vai salda krējuma, 1 – 2 karotes medus, 4 – 5 lazdu rieksti.

Pārslas mērcē visu nakti, no rīta pievieno 1 karoti piena vai salda krējuma, medu un riekstus. To visu rūpīgi samaisa un ēd ļoti lēnām kā pirmās brokastis. Tas jādara veselu mēnesi, bet rezultāts būs redzams spogulī.

Šie salāti nav garšīgi, palīdzēt var vienīgi gribasspēks. Tie rūpīgi jāsakošļā. Lai taupītu laiku, salātus ēdot, varat apdarīt mājas darbus.

Nav komentāru:

Nodrošina Blogger.