Maltas gaļas lodītes
400 g cūkas vai liellopa gaļas, pusglāze rīvmaizes, ola, sāls, pipari, ceturtdaļglāze augu eļļas, 1 glaze asās tomātu mērces un viena glāze ūdens.
Gaļu samaļ, pievieno olu, rīvmaizi, sali, piparus. Veido mazas lodītes, tās cep brūnas sakarsētā augu eļļā, pielej tomātu mērci, karstu ūdeni un sautē 15 minūtes uz lēnas liesmas.
Tomātu mērci var aizstāt ar skābu krējumu.
Gaļu samaļ, pievieno olu, rīvmaizi, sali, piparus. Veido mazas lodītes, tās cep brūnas sakarsētā augu eļļā, pielej tomātu mērci, karstu ūdeni un sautē 15 minūtes uz lēnas liesmas.
Tomātu mērci var aizstāt ar skābu krējumu.
Nav komentāru: