Seleriju salāti
500 g vārītu seleriju
100 g valriekstu
100 g saldskābu ābolu
150 g pomelo (pampelmūzes)
Nomizotas selerijas un ābolus sagriež kubiņos, pampelmūzes augļus (bez mizas un plēves) sagriež mazos gabaliņos, riekstus sasmalcina. Salātiem pievieno nedaudz salātu mērces (etiķa – eļļas – garšvielu), samaisa. Liek salātu traukā, rotā ar seleriju lapiņām, pampelmūzes šķēlītēm, vai riekstu pusītēm.
100 g valriekstu
100 g saldskābu ābolu
150 g pomelo (pampelmūzes)
Nomizotas selerijas un ābolus sagriež kubiņos, pampelmūzes augļus (bez mizas un plēves) sagriež mazos gabaliņos, riekstus sasmalcina. Salātiem pievieno nedaudz salātu mērces (etiķa – eļļas – garšvielu), samaisa. Liek salātu traukā, rotā ar seleriju lapiņām, pampelmūzes šķēlītēm, vai riekstu pusītēm.
Nav komentāru: