Viltotā laša pastēte
200 g mencas filejas, 30 g sviesta, 50 g tomātu biezeņa, melnie pipari, galda etiķis, sāls, cukurs, pētersīļu zaļumi.
Zivs fileju sagriež mazos gabaliņos, liek katliņā, pārlej ar tomātu biezeni, pieliek zaļumus un sautē gatavu. Atdzesētu fileju divas reizes samaļ gaļas mašīnā. Samaltajai masai pieliek garšvielas, pēc tam to pievieno saputotajam sviestam un vēlreiz pamatīgi saputo. Pastēti izmanto sviestmaižu gatavošanai.
Zivs fileju sagriež mazos gabaliņos, liek katliņā, pārlej ar tomātu biezeni, pieliek zaļumus un sautē gatavu. Atdzesētu fileju divas reizes samaļ gaļas mašīnā. Samaltajai masai pieliek garšvielas, pēc tam to pievieno saputotajam sviestam un vēlreiz pamatīgi saputo. Pastēti izmanto sviestmaižu gatavošanai.
Nav komentāru: