Header Ads

Pankūkas


Kartupeļu miltu pankūkas
1/2 l piena, 3 olas, 4 ēdamkarotes kartupeļu miltu, sāls, cukurs, sviests

Cep lielās plānās pankūkas. Pankūku apgriežot, apcepto pusīti apslaka ar kausētu sviestu. Gatavo saloka ar apslacīto pusīti uz iekšu un vēlreiz pārziež ar sviestu. Liek katliņā kārtām, lai neatdziest.

Ar gaļu pildītas pankūkas poļu gaumē
Plānās pankūkas pilda ar maltu ceptu vai vārītu gaļu. Masai pieliek piparus, sāli, sīpolus, krējumu.

Liek pildījumu uz plānajām pankūkām, satin tās veltnī. Sagriež biezās šķēlēs un liek uz pannas ar griezto pusi uz augšu, pārlej ar sakultu olu un cep cepeškrāsnī.

Ar gaļu pildītas un olā un rīvmaizē apviļātas pankūkas
Plānās pankūkas, kā iepriekšējā receptē, pilda ar gaļu, katru sarullē. Pankūkas rullīti iemērc olā, apviļā rīvmaizē un cep gatavu.

Nav komentāru:

Nodrošina Blogger.