Header Ads

Diētisks sudrabotais heks

Notīrītas, nomazgātas zivis sagriezt nelielos gabalos (1 porcija 2 gabali), apsālīt. Uz pannas uzliet nedaudz eļļas, katru gabaliņu apviļāt eļļā no visām pusēm.

Sīpolus sagrieziet gredzentiņos, tomātus sagrieziet plānās šķēlītēs.

Uz pannā sakārtotām zivīm uzlikt sīpolus, tomātu šķēlītes un skāba krējuma piciņas. Ja grib, var uzkaisīt piparus un pievienot arī citas garšvielas, labi iederas izops.

Cept cepeškrāsnī, pannā bez vāka.

Kā piedevu var lietot novārītus rīsus, pārlietus ar šķidrumu, kas radies cepšanas procesā. Var ēst gan karstā, gan atdzisušā veidā.

Nav komentāru:

Nodrošina Blogger.