Header Ads

Zivs veltnīši ķīniešu gaumē

400 g zivs filejas, 200 g speķa, 3 olu baltumi, 40 g kartupeļu cietes, 40 g ūdens, 20 g sviesta, 25 g sīpolu, pipari, sāls, ingvers.

Omletēm – 3 olu dzeltenumi, 6 ēdamkarotes piena, 3 ēdamkarotes kviešu miltu, sāls, tauki.

Fileju un speķi samaļ divas reizes, pievieno olu baltumus, sīki sasmalcinātu, sviestā apceptu sīpolu, ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti, piparus, sāli, ingveru. masu pamatīgi samaisa.

Omletēm olu dzeltenumus samaisa ar miltiem, pienu, sāli, mazā panniņā izcep četras omletes. Katru pārziež ar zivju masu, satin veltnī, liek tvaicējamā katlā (ūdenim pieliek garšvielas) tvaicē 1 – 1,5 stundas. Gatavus veltnīšus pārziež ar kausētu sviestu vai augu eļļu, atdzesē. Pasniedz aukstus, sagrieztus šķēlēs.

Nav komentāru:

Nodrošina Blogger.